Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Sorin Grindeanu a discutat cu o delegație din Marea Britanie despre proiectele Rail2Sea și Via Carpatia, parte ale Inițiativei celor 3 Mări

Ministrul Transportului, Sorin Grindeanu a discutat miercuri cu ministrul de stat al Departamentului pentru Afaceri și Comerț, din cadrul Guvernului Marii Britanii, Nusrat Ghani. Ghani a venit la București pentru a discuta despre reconstrucția Ucrainei.

Principalele teme abordate pe parcursul întrevederii celor doi oficiali s-a numărat relația bilaterală dintre țara noastră și Regatul Unit, rolul României în procesul de reconstrucție a Ucrainei, dar și Inițiativa celor 3 Mări, în contextul complicat de securitate din regiunea Mării Negre.

Sorin Grindeanu s-a arătat deschis în ceea ce privește reconstrucția Ucrainei, dar și în ceea ce privește continuarea relațiilor bilaterale dintre România și Marea Britanie.

Am apreciat abordarea pe care Regatul Unit- ca partener strategic și aliat- o are în relația cu România, într-un context internațional tensionat, marcat inclusiv de agresiunea Rusiei împotriva Ucrainei. De aceea, este esențial…

Citeste mai mult