Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Taiwan, decizie privind TikTok. Aplicația ar urma să fie interzisă pe unele dispozitive

Un număr de state din SUA au început să interzică TikTok din motive de securitate, inclusiv Maryland, Dakota de Sud, Carolina de Sud, Nebraska și Texas, în timp ce Indiana a lansat două procese împotriva platformei. Luni (5 decembrie), a apărut știrea că Ministerul Afacerilor Digitale (MODA) a interzis TikTok de pe dispozitivele din sectorul public, inclusiv telefoane mobile, tablete și computere.

A doua zi, Centrul de management al informațiilor guvernamental al orașului Taipei a declarat că așteaptă instrucțiuni de la guvernul central și că va coopera la implementarea interdicției, a raportat UDN.

New Taipei City a atras anterior critici pentru acceptarea sponsorizării corporative din partea companiilor de tehnologie chineză. În 2018, evenimentul New Taipei City Christmasland a fost sponsorizat de Huawei și o mascotă mare de urs gonflabil într-o ținută de Moș Crăciun a fost văzută ținând un logo uriaș Huawei deasupra Pieței Gării Banqiao.

Sursa: https://www.dcnews.ro/taiwan-decizie-privind-interzicerea-tiktok-aplicatia-ar-urma-sa-fie-interzisa-pe-unele-dispozitive_898199.html