Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Previziunile unui astrolog pentru anul electoral 2024. Când va veni binele pentru români și de ce tendința va fi ”de a alege falși Mesia”

O analiză astrologică a anilor 2023 și 2024 arată la orizont turbulențe și comportamente haotice în politică și în societatea românească. În opinia astrologului și numerologului Valeriu Pănoiu, vom asista în următorii doi ani la tranziția lui Pluto din Capricorn, care a durat 15 ani, în Vărsător. Pluto se va instala definitiv în semnul Vărsătorului, pentru 20 de ani, pe 24 noiembrie 2024. Această tranziție a lui Pluto dintr-un semn în altul va aduce foarte multe situații imprevizibile. 

Valeriu Pănoiu spune că tranzitul lui Neptun în semnul Pești favorizează o predispoziție socială către paranoia și anxietate a populației. Mai în glumă, mai în serios, astrologul român descrie simbolic intervalul acestor doi ani drept ”o perioadă a spitalului de nebuni, în care pacienții au scăpat liberi”.

Simptomele invocate de Valeriu Pănoiu: oamenii devin extrem de suspicioși, de paranoici, fiind mereu în căutare febrilă de…

Citeste mai mult