Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

E sau nu o greșeală dacă bei suc când ți-e sete. Răspunde medicul Doru Negru, care dezvăluie și un obicei banal care e ”sănătate curată”

„Dacă ți-e sete și bei un pahar de apă, îți trece setea. Dacă ți-e sete și bei un pahar de ceai, îți trece setea. Dacă nu ți-e sete și bei un pahar de suc, cu sau fără îndulcitori, ți se face sete”, a spus medicul Doru Negru în cadrul unui interviu acordat DC News și DC Medical. Acesta a precizat că sucurile nu sunt făcute să-ți potolească setea. 

„Singurul lucru pe care încă îl mai facem în mod normal este că bem apă când ne este sete. De mâncat, nimeni nu mănâncă de foame. De îmbrăcat, nimeni nu se îmbracă pentru a-și proteja trupul de frig. De încălțat, nimeni nu se încalță ca să își protejeze talpa de asprimea solului, că altfel nu ar purta doamnele pantofi cu tocul înalt să le facă piciorul frumos. Singurul lucru pe care îl mai facem normal este că bem apă când ne este sete”, a reiterat medicul Doru Negru.

„Nu am pomenit încă pe nimeni să bea apă de drag și de plăcere. Am transformat mijlocul într-un scop. Mâncarea este un mijloc de a supraviețui, nu este un scop”, a mai spus medicul Doru Negru.

Sursa: https://www.dcnews.ro/e-sau-nu-o-greseala-daca-bei-suc-cand-ti-e-sete-raspunde-medicul-doru-negru-care-dezvaluie-si-un-obicei-banal-ce-e-sanatate-curata_899012.html