Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

După ce dreapta distruge, stânga repară din nou. E ping-pong între PNL și PSD cu „fantome liberale roz cu buline” și „bolșevici”

Cu un an înaintea primelor alegeri, din 2024, se întețesc replicile tăioase între partide, via social-media. Războiul se duce între PNL și PSD, pe Facebook, între parlamentarii celor două partide. PNL-iștii sunt geloși că premierul Marcel Ciolacu a „reușit într-o lună cât nu au reușit trei premieri liberali în patru ani”. Este postarea pe Facebook a deputatului PSD, Gabriel Zetea, care a mai scris că 4 ani de zile nu au făcut nimic. Totul a plecat de la postarea deputatului PNL, Robert Sighiartău, i-a adresat întrebarea lui Marcel Ciolacu, dacă este „om de stat, cu onoare”.

Social-democrații au ieșit cu explicații pentru atacurile „virulente” ale liderilor PNL la adresa premierului Ciolacu. Zetea spune că sunt cauzate de un sentiment profund de gelozie.

Da, gelozie, pentru că Marcel Ciolacu a reușit într-o lună de zile, ce nu au reușit trei premieri PNL în 4 ani de zile (2019 – 2023).

Gabriel Zetea, fost preşedinte al…

Citeste mai mult