Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Zelenski pune pentru a doua oară piciorul în Congresul american. El încearcă să convingă SUA pentru a oferi un ajutor de 24 de miliarde $

Nouă conducere, noi reguli pentru Volodimir Zelenski. Dacă anul trecut a fluturat steagul Ucrainei și s-a adresat Congresului american, cu președinta Nancy Pelosi în spate, anul acesta, republicanul Kevin McCarthy i-a refuzat privilegiul de a vorbi în fata Congresului american.

Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, vrea să convingă Congresul american să ofere un nou ajutor militar pentru Ucraina în valoare de 24 miliarde de dolari. Pachetul a fost propus congresmanilor de către președintele SUA, Joe Biden.

Volodimir Zelenski s-a întors la Washington pentru o vizită menită să susțină sprijinul SUA pentru Ucraina. Liderul majorității din Senat Charles Schumer și Președintele Camerei, Kevin McCarthy, l-au găzduit pe Zelenski în vizita sa la Congres și Capitoliu.

Aici Zelenski a discutat în privat cu liderii republicani și democrați. Acesta a avut de înfruntat opoziția republicanilor, care pun la îndoială fluxul de dolari americani care i-a…

Citeste mai mult