Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Vladmir Putin se întâlnește cu dictatorul de la Phenian. Ultimele pregătiri înaintea vizitei lui Kim Jong-un de la Vladivostok

Liderul nord-coreean, Kim Jong-un, va vizita Rusia în această lună, scrie Politico, citând surse americane oficiale. Principala temă a discuției dintre Putin și liderul de la Phenian va fi cooperarea în materie militară dintre cele două state.

Informația despre vizita liderului de la Phenian în Rusia nu a fost confirmată de către oficialii de la Kremlin. Dimitri Peskov a declarat marți că nu a putut confirma un summit între Putin și Kim. „Nu avem nimic de spus în acest sens”, a declarat purtătorul de cuvânt al Kremlinului.

Rusia caută mai multe arme pentru războiul său din Ucraina. Vladimir Putin are în plan să achiziționeze armament militar de la Phenian. Asta titrează mai multe publicațiile internaționale precum The New York Times sau The Guardian.

Vladimir Putin vrea ca dictatorul de la Phenian să fie de acord să trimită Rusiei obuze de artilerie și rachete antitanc. Pe de altă parte, Kim ar dori ca Rusia să ofere Coreei de Nord…

Citeste mai mult