Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Vladimir Putin a ordonat transferul iahtului său chiar înainte de invadarea Ucrainei. Unde se află acum bijuteria lui Putin?

Vladimir Putin și-a mutat iahtul în valoare de 100 de milioane de dolari dintr-un șantier naval german în Rusia. Mișcarea a fost efectuată cu doar câteva săptămâni înainte de a ordona invadarea Ucrainei, dezvăluie documentele secrete publicate într-o nouă anchetă, potrivit cotidianului britanic, The Guardian.

Ancheta susține că iahtul Graceful, despre care se crede că aparține liderului de la Kremlin, a părăsit șantierul naval din Hamburg (Germania) cu doar câteva zile înaninte de 24 februarie 2022, momentul când Putin a ordonat invadarea Ucrainei. Acesta se afla la Hamburg pentru efectuarea unor reparații care ar fi costat nu mai mult nici mai puțin de 32 de milioane de dolari.

Fotografiile realizate dezvăluie că nava a fost remorcată din Hamburg pe 7 februarie 2022, în drum spre exclava rusă Kaliningrad, după ce șantierul naval a depășit termenul limită a lucrării, preconizat pe 1 februarie.

După invazie, SUA, Marea Britanie și UE au…

Citeste mai mult