Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Viktor Orbán este fanul numărul 1 al lui Donald Trump, în Europa. Premierul ungar cere la Casa Albă, să pună capăt războiului

Premierul Ungariei, Viktor Orbán, crede că pacea între Ucraina și Rusia stă în mâna președintelui american. Iar, acesta, e musai să fie Donald Trump. Afirmațiile au fost făcute într-un interviu acordat jurnalistului american Tucker Carlson. 

Întrebat ce ar face dacă ar fi Joe Biden, Orbán a spus că l-ar chema înapoi pe Trump. Și are și argumente: politica externă a Administrației Trump a fost cea mai bună, în ultimele decenii.

Adu-l înapoi pe Trump. Asta e singura cale de ieșire. Pentru că îl poți critica din mai multe motive. Înțeleg toată discuția, dar cea mai bună politică externă din ultimele decenii i-a aparținut.

Premierul Ungariei consideră că dacă Trump ar fi fost la Casa Albă în februarie 2022, Putin nu ar mai fi invadat Ucraina.

Faptele contează. (…) Trump este omul care poate salva lumea occidentală și probabil și ființele umane de pe glob. Asta e convingerea mea personală.

Admirația lui Viktor Orbán pentru…

Citeste mai mult