Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

VIDEO | Victor Ponta: „Acest stat trebuie salvat, fără el nu putem să trăim. Când arde casa, nu am cum doar eu și cu vecinii să o stingem” VIDEO

Victor Ponta, consilierul onorific al premierului Marcel Ciolacu, a vorbit duminică seară la România TV despre temerile oamenilor simpli în fața unor tragedii cum este cea de la Crevedia: și anume că atunci când au o problemă de sănătate nimeni nu se îngrijește să îi urce în avion pentru a-i trimite să fie îngrijiți la Milano.

„Foarte bine a făcut Guvernul că pe cei câțiva, nu știu câți sunt, 6-8 pompieri, i-au pus în avioanele pe care le aveam și atunci și i-au trimis doi la Milano, doi la… Dar fiecare om zice: Domle, dar eu, când am o problemă de sănătate, pentru mine, mă urcă? Și cine plătește? Dacă tot plătesc taxele, de ce nu s-a făcut în România? Că aici nu vorbim de ultimul tratament revoluționar care există”, a spus Ponta.

Ponta îl ironizează pe Klaus Iohannis

Legat de un eventual mesaj al președintelui Klaus Iohannis, care ar cere să plece din funcții anumite persoane, Victor Ponta a spus:

„Doamne ferește,…

Citeste mai mult