Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

VIDEO | România vrea să adere la OCDE. Marcel Ciolacu s-a întâlnit cu Ulrik Knudsen, secretarul general adjunct al OCDE VIDEO

Premierul Marcel Ciolacu a avut o întrevedere cu secretarul general adjunct al OCDE, Ulrik Knudsen. Pe masa discuției a fost dorința României de admitere în Organizația pentru Cooperare și Dezvoltare Economică, care poate să aducă mai multă prosperitate economică țării noastre.

Șeful executivului de la București a organizat un adevărat „festival” diplomatic în capitala României, cu ocazia Forumului de Afaceri organizat în marja Summitului Inițiativei celor Trei Mări (I3M) la Palatul Parlamentului. Peste 1.000 de oficiali, șefi de state și de guverne, experți internaționali, dar și manageri de companii strategice au fost prezenți la discuții.

Primul-ministru i-a transmis oficialului OCDE importanța pe care România o acordă procesului de aderare la Organizația pentru Cooperare și Dezvoltare Economică, acesta fiind unul dintre obiectivele importante al execuivului condus de Marcel Ciolacu.

L-am asigurat pe Ulrik Vestergaard Knudsen că…

Citeste mai mult