Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

VIDEO EXCLUSIV | Fiul premierului României s-a căsătorit. Primele imagini cu socrul mare Marcel Ciolacu, alături de fericitul cuplu

Eveniment mare, sâmbătă, în familia premierului Marcel Ciolacu. Fiul său, Filip, s-a așezat la casa lui alături de Iris Alexa, tânăra care de astăzi i-a devenit soție. Ceremonia a avut loc la Buzău, în prezența rudelor și a prietenilor apropiați ai celor doi tineri.

Premierul Marcel Ciolacu a trecut, sâmbătă, prin emoțiile pe care le încearcă orice socru mare. Singurul său copil, Filip, în vârstă de 24 de ani, s-a cununat cu aleasa inima sale, Iris Alexa Constantinescu (23 de ani).
În cel mai important moment al vieții lor, celor doi proaspăt însurăței i-au avut alături pe membrii familiei, dar și pe cei mai apropiați prieteni.

Iris și Filip și-au unit destinele la Buzău, orașul natal al premierului, toate detaliile despre acest eveniment fiind prezentate în exclusivitate de CANCAN.

Îmbrăcată într-o rochie lila, la care a asortat un buchet de flori în nuanțe asemănătoare, proaspăta doamnă Ciolacu a impresionat prin rafinament….

Citeste mai mult