Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Un nou punct de trecere a frontierei dintre România și Ucraina va fi construit la Sighetul Marmației Un nou punct de trecere a frontierei dintre România și Ucraina va fi construit la Sighetul Marmației

Premierul României Marcel Ciolacu a semnat împreună cu omologul său ucrainean, Denis Şmîhal trei acorduri bilaterale între țara noastră și Ucraina, la finalul întâlnirii de astăzi, de la Palatul Victoria.

Prim-ministrul Marcel Ciolacu l-a primit vineri pe omologul său ucrainean Denis Şmîhal, la Palatul Victoria, pentru a discuta, printre altele, despre ajutorul acordat de România Ucrainei, despre tranzitul de cereale, dar și despre deschiderea unui nou punct de frontieră între țara noastră și Ucraina.

România va sprijini în continuare Ucraina în ceea ce privește transportul cerealelor ucrainene. Asta prevedere acordul semnat astăzi de premierul Marcel Ciolacu și de șeful executivului de la Kiev, acord care asigură tranzitul fiabil al mărfurilor ucrainene prin țara noastră.

„Am stabilit împreună o țintă ambițioasă, dublarea în perioada următoare a volumului tranzitului de cereale ucrainene prin România de la 2 milioane de tone pe…

Citeste mai mult