Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

SUPER-EXCLUSIV. Gabriela Firea l-a luat după ea de la Primărie la Senat pe Ștefan Godei! Avem dovada că apărea ca șofer pe statul lunar de plată

Noi informații apar după izbucnirea scandalului legat de „azilele groazei” despre Ștefan Godei, fostul președinte al Asociației Sf. Gabriel cel Viteaz și principalul „pion” identificat de DIICOT în această schemă, după ce miercuri s-a aflat că el s-a angajat șofer la Primăria Capitalei, la o săptămână de la preluarea mandatului de către Gabriela Firea. În urma anchetei declanșate de DIICOT în scandalul azilelor groazei, Godei a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Ștefan Godei apare angajat la cabinetul senatorial al Gabrielei Firea, după ce el ocupase această funcție pe când actualul ministru al Familiei era primar general al Capitalei.

În această calitate, potrivit informațiilor Gândul, el a încasat lunar câte 3.000 de lei, în anii 2021 și 2023,. Mai concret, el a fost angajat în cadrul cabinetului parlamentar al Gabrielei Firea în perioada 04.01.2021 – 01.02.2023.

Sursele Gândul arată că Ștefan Godei a fost angajat…

Citeste mai mult