Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Sorin Grindeanu face un „tur de forță” pe șantierele din țară: „De 25 de ani nu s-a cumpărat nici măcar o garnitură nouă de tren” Sorin Grindeanu, „tur de forță” pe șantierile din țară: „De 25 de ani nu s-a cumpărat nici măcar o garnitură nouă de tren”

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a verificat din nou, marți, șantierele din Ardeal. Tot cu elicopterul, așa cum s-a întâmplat și în urmă cu două săptămâni când, în decurs de câteva ore a făcut un adevărat maraton pe 6 șantiere rutiere și feroviare din județele Brașov, Mureș, Cluj, Sălaj și Hunedoara.

Sorin Grindeanu a inspectat stadiul lucrărilor pe mai multe șantierele din județele Sălaj, Bihor, Arad și Timiș.

Ministrul a verificat stadiul lucrărilor pe cele 3 șantiere feroviare de pe Tronsonul 2 Frontieră- Curtici- Simeria. Tronsonul include Tunelul feroviar Bata, care în acest moment este finalizat în proporție de 70%, a declarat ministrul Transporturilor.

Vicepreședintele PSD a solicitat constructorilor să accelereze ritmul de execuție până la finalul acestui an pe toate cele 3 subtronsoane cuprinse între Km 614 și Gurasada, întrucât își dorește ca la sfârșitul lui 2023 să redeschidă circulația feroviară pe…

Citeste mai mult