Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Sorin Grindeanu a mers la sediul Partidului Național Liberal. Întâlnirea vine la câteva ore după ce Marcel Ciolacu a spus că stă cu mandatul pe masă

Prim-vicepreședintele PSD, Sorin Grindeanu, a mers marți dimineață la sediul central PNL, din Aleea Modrogan, pentru o discuție cu secretarul general al liberalilor, Lucian Bode. Vizita vine la câteva ore după declarațiile, în premieră, ale lui Marcel Ciolacu, de la Gândurile lui Cristoiu, de luni.

Întâlnirea are loc în contextul atacurilor dintre parlamentarii PSD și PNL, pe fondul planului de conslidare fiscală, la care lucrează Guvernul. În urmă cu câteva zile, ministrul Sorin Grindeanu a acuzat, pe Facebook, guvernarea liberală că a lăsat „dezastru”.

Știu, unora le este mai simplu să chibițeze, în timp ce își șterg lacrimile false din ochi cu batista!, a scris Grindeanu.


Din partea PNL, i-a răspuns premierului Ciolacu, europarlamentarul Rareș Bogdan. Liberalul a declarat pentru G4Media că la ultimele alegeri, „poporul roman a votat o majoritate de dreapta in Parlament!”

Exista oameni politici și oameni de stat, îl citez pe…

Citeste mai mult