Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Reacția lui Nicolae Ciucă după ce Legea pensiilor a trecut cu vâlvă de Guvern: „Ne asumăm această Lege și dorim să producă efecte”

După ședință de guvern tensionată de joi, în care au existat mai multe neînțelegeri între Ministerul Muncii și Ministerul Finanțelor cu privire la impactul bugetar al noii legi, Nicolae Ciucă a venit cu o reacție, vineri, la Baia Mare. Aici, șeful liberalilor a ținut să precizeze că Legea pensiilor este asumată și de PNL, partenerii social-democraților la guvernare și că așteaptă ca legea să producă efectele scontate.

Legea pensiilor publice a trecut joi de guvern, la finalul unei zile tensionate, cu ping-pong declarativ între PSD și PNL, o ședință amânată de două ori și suspendată timp de o oră. Legea intră în Parlament, în procedură de urgentă, iar premierul Marcel Ciolacu își dorește actul normativ să fie adoptată până pe 20 noiembrie. (detalii AICI)

În acest context, Nicolae Ciucă a transmis de la Baia Mare că noua Lege a pensiilor este asumată de liberali și că așteaptă ca legea să intre în vigoare și să…

Citeste mai mult