Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Noi dovezi că Godei era ”umbra” Gabrielei Firea! Nu doar șofer, ci și consultant politic + ce relație avea de fapt cu “sora” Ligia!

Încă de la începutul scandalului ”azilele groazei”, Gabriela Firea s-a lansat în declarații evazive, încercând să se disocieze de principalii vinovați ai acestui scenariu halucinant demontat de procurorii DIICOT. Printre aceștia, două personaje apropiate Gabrielei Firea, implicate în afacerea destructurată de procurori, au fost Ștefan Godei – fostul președinte al Asociației Sf. Gabriel cel Viteaz – și Ligia Enache, consiliera acesteia.

Gândul a arătat – toate detaliile AICI – că Ștefan Godei, arestat pentru 30 de zile în urma anchetei DIICOT care a dezvăluit atrocitățile din azilele groazei, a fost foarte apropiat de Gabriela Firea, fiind angajat nu doar la Primăria Capitalei, ci și la cabinetul senatorial al acesteia și încasând lunar câte 3.000 de lei, în anii 2021 și 2023.

Sursele Gândul mai dezvăluie că Godei era folosit de Gabriela Firea ca șofer și la Ministerul Familiei, cu toate că el nu figurează în grila de…

Citeste mai mult