Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Marcel Ciolacu oferă 50 de mii de LEI din Fondul de rezervă pentru familia tinerei care a decedat la Maternitatea din Botoşani Marcel Ciolacu oferă 50 de mii de LEI din Fondul de rezervă pentru familia tinerei care a decedat la Maternitatea din Botoşani

Premierul României, Marcel Ciolacu, a decis joi, alocarea sumei de 50 de mii de lei provenită din Fondul de rezervă aflat la dispoziţia prim-ministrului ca sprijin pentru familia tinerei care a murit la Maternitatea din Botoşani, au precizat surse guvernamentale pentru Agerpres.

Marcel Ciolacu a trimis un mesaj ferm în ceea ce privește incidentul în uma căruia o tânără de 25 de ani și-a pierdut viața la Botoșani, chiar în curtea Spitalului. Premierul a precizat că demisia managerului spitalului, este un gest de normalitate.

Am văzut o asumare clară la Botoșani, acolo unde o tânără gravidă a fost lăsată să moară pentru că medicii dormeau în spital în loc să salveze vieți. Este un gest de normalitate. Managerul acelui spital a fost demis de către conducerea Consiliului Județean, a transmis premierul.

Pe de altă parte, Marcel Ciolacu a atras atenția cu privire la necesitatea implementării unor mecanisme, care să prevină în cazul…

Citeste mai mult