Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Marcel Ciolacu, mesaj tranșant pentru Florin Talpan: ”Nu arde niciun stadion Steaua, bazele sportive sunt ale statului român!”

Premierul Marcel Ciolacu a trimis ”săgeți” către juristul CSA Steaua, Florin Talpan, precizând că bazele sportive sunt ale statului român și că un om fără performanțe sportive nu se poate implica doar din ”ambiții personale” în blocarea accesului unor sportivi pe o bază sportivă. 

Premierul Marcel Ciolacu a decis să trimită Corpul de control la CSA Steaua. Potrivit surselor guvernamentale, șeful Guvernului cere verificări ”la sânge” cu privire la modul în care este administrat stadionul Ghencea. (mai multe detalii AICI)

De altfel, prim-ministrul României a solicitat să fie analizate și veniturile obținute din administrarea stadionului, precum și cheltuielile asumate pentru funcționarea acestuia.

Vineri, întrebat dacă ”arde” Stadionul Steaua, premierul Marcel Ciolacu a precizat că nu poate fi vorba despre așa ceva, dar a ținut să puncteze că ”bazele sportive sunt ale statului român”.

Nu arde niciun stadion Steaua,…

Citeste mai mult