Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Marcel Ciolacu, după ce a vizitat un magazin ”OUG privind limitarea adaosurilor comerciale la produsele de bază începe să-și producă efectele”

Premierul Marcel Ciolacu a luat ”pulsul” noilor măsuri adoptate de guvern și a mers chiar la raft pentru a vedea dacă Ordonanța de Urgență nr. 67/2023, cea care limitează adaosurile comerciale, produce efecte pozitive.

Marcel Ciolacu a amintit că este prioritară protejarea puterii de cumpărare a românilor care au venituri mici și medii, aceștia fiind cei mai afectați de inflație.

Premierul și-a manifestat optimismul și a spus, de altfel, că s-a bucurat observând că ordonanța de urgență produce deja efecte pozitive.

Protejarea puterii de cumpărare a românilor cu venituri mici și medii, cei mai afectați de inflație, a fost primul obiectiv vizat odată cu preluarea guvernării. De aceea, m-am bucurat să văd că OUG privind limitarea adaosurilor comerciale la produsele de bază începe să-și producă efectele.

Am vrut să văd cu ochii mei cum s-a aplicat acest act normativ și am mers astăzi într-un magazin Profi din Sectorul 4. Cele mai…

Citeste mai mult