Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Marcel Boloș, întâlnire cu sindicaliștii din Ministerul Finanțelor: „NU vor exista disponibilizări” Marcel Boloș, întâlnire cu sindicaliștii din Ministerul Finanțelor: „NU vor exista disponibilizări”

Ministrul Marcel Boloș s-a întâlnit astăzi, cu liderii sindicali din Ministerul Finanțelor, ca urmare a protestului spontan de joi. Scopul întâlnirii a fost acela de a discuta măsurile ce urmează a fi implementate de Guvern în contextul reformelor administrative și bugetare.

Marcel Boloș spune că discuția cu angajații din Ministerul Finanțelor a fost una constructivă și a dat asigurări sindicaliștilor cu privire la faptul că niciun angajat din Minister sau din instituțiile subordonate, nu vor fi disponibilizați.

Nu vor exista disponibilizări la nivelul aparatului propriu MF și unități subordonate, se arată în Procesul Verbal încheiat între ministrul Marcel Boloș și reperzentanții sindicatelor angajaților din finanțe.

Comisie de elaborare a statutului angajatului în finanțe publice

La întâlnirea de astăzi de la Ministerul Finanțelor au participat reprezentanți ai Federației Naționale a Sindicatelor din Finanțe, Sindicatului…

Citeste mai mult