Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Kasper Ernest, EMVO: Pacienții europeni trebuie să știe că există un sistem funcțional, care îi protejează pe tot lanțul, de la fabrică până la farmacie

Sistemul European de Verificare a Medicamentelor este funcțional și oferă garanții depline pacienților care se aprovizionează exclusiv din surse autorizate. Deși performant, sistemul mai poate fi îmbunătățit mai ales în ceea ce privește educarea utilizatorilor autorizați, pentru reducerea numărului de alerte false.

Kasper Ernest

“Aș vrea ca toți pacienții să știe că există un sistem funcțional care îi protejează pe tot lanțul, de la fabrică până la farmacie. Sigur că sunt permanent făcute îmbunătățiri, dar sistemul este mai sigur ca niciodată”, a explicat Kasper Ernest, Secretar General al Affordable Medicines Europe și membru în board-ul Organizației Europene de Verificare a Medicamentului (EMVO), pentru sectorul distributiei paralele.

El a subliniat că, dacă toți utilizatorii sistemului devin mai bine antrenați în ceea ce privește folosirea acestuia, atunci și numărul de incidente va scădea.

Totodată,…

Citeste mai mult