Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

George Simion, INTERZIS în Moldova. Parlamentarul AUR, declarat persona non-grata de Chișinău, nu are voie să treacă Prutul până în 2028

George Simion, preşedintele partidului AUR, a fost interzis în Republica Moldova pentru încă 5 ani. Informația a fost confirmată pentru publicația NewsMaker de reprezentanții Inspectoratului General pentru Migrație din Ministerul Afacerilor Interne de la Chișinău.

Inspectoratul General pentru Migrație a declarat că de la începutul războiului din proximitate a luat măsura asiguratorie de declarare ca indezirabili în cazul a 98 de străini.

În Republica Moldova, străinii pot fi declarate persoane indezirabile dacă aceștia au desfășurat, desfășoară ori există indicii temeinice în privința acestora că intenționează să desfășoare activități de natură să pună în pericol securitatea națională sau ordinea publică, a menționat Inspectoratul.

Primul parlamentar român, persona non-grata în Moldova

Cu privire la George Simion, Inspectoratul a declarat că „a emis o decizie de prelungire a termenului declarării străinului ca persoană…

Citeste mai mult