Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

EXCLUSIV VIDEO | Funționarul public devine omul potrivit la locul potrivit. Bogdan Ivan: Oamenii sunt cei care fac diferența

Ministrul Cercetării, Inovării și Digitalizării, Bogdan Ivan, a prezentat la Gândul Exclusiv proiectul de lege care modifică modalitatea de evaluare a fucționarilor publici. Legea a trecut de Parlament și așteaptă promulgarea de către președintele Klaus Iohannis. 

Potrivit legii, evaluarea performanţelor profesionale individuale ale funcţionarilor publici se va face anual, prin intermediul sistemului informatic al Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici, începând cu 1 ianuarie 2025, pentru activitatea din anul precedent.

Totul a plecat de la principiul person-job fit, adică omul potrivit la locul potrivit, întrucât, așa cum a declarat Bogdan Ivan, oamenii sunt cei care fac diferența, într-o companie sau o instituție.

Eu am constatat, în cei 8 ani cât am lucrat în administrația din România, faptul că de foarte multe ori oamenii sunt cei care fac diferența. Poți să ai calculatoare, poți să ai clădiri foarte frumoase, dacă acei oameni…

Citeste mai mult