Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

EXCLUSIV Carnea artificială – riscuri și avantaje. Explicațiile unui reputat expert în alimente

Profesorul universitar Petru Alexe, de la Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor din Galați, explică, în exclusivitate pentru „Adevărul” în ce stadiu este cercetarea în domeniul cărnii de laborator.

Carnea de cultură poate fi în viitor o alternativă la carnea normală FOTO Shutterstock

Populația planetei va atinge cât de curând 9 și apoi 10
miliarde de locuitori, iar nevoia de surse alternative de hrană este evidentă.
Carnea rămâne unul din elementele esențiale ale hranei umane, iar carnea de
cultură se prefigurează a fi una din alternative.

În ultimii ani, omenirea este tot mai des bântuită de controversele privind carnea artificială, despre posibilele beneficii, dar și despre posibilele probleme pe care le-ar putea genera un astfel de produs de laborator.

Unul dintre cei mai importanți specialiști în alimente din România, profesorul universitar Petru Alexe, de la Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor…

Citeste mai mult