Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Cum iese Germania din RECESIUNE? Olaf Scholz și-a dus guvernul în teambuilding unde s-a decis încurajarea investițiilor și scutirea de taxe

Coaliția „semafor” care conduce Germania s-a retras, timp de două zile, într-o casă de protocol din Meseberg, la 50 de km de Berlin. Au lăsat certurile de-o parte și au bătut palma pe un pachet de 32 miliarde euro pentru reduceri de impozite pentru corporații pe parcursul a patru ani, cu scopul de a stimula economia în declin, conform Reuters.

Reuniunea, a cincea din guvernul de aproape doi ani format din SPD, Verzii și FDP, vine după mai multe luni de contradicții între partidele aflate la putere, pe problemele economice, care au umbrit agenda de modernizare a Germaniei.

Cancelarul german Olaf Scholz a promis miercuri că guvernul său va atenua luptele interioare publice frecvente, care au cântărit greu în sondaje, scrie AP.

Marți și miercuri, cancelarul și cei 16 miniștri ai săi s-au concentrat în primul rând pe situația economică precară. Miercuri, cabinetul a adoptat o lege în scopul creșterii economice, care prevede scutiri fiscale și…

Citeste mai mult