Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Croația – Maroc, finala mică. Cine a câștigat medaliile de bronz la Cupa Mondială 2022

Vicecampioana mondială din 2018 s-a impus meritat în faţa revelaţiei Maroc. Josko Gvardiol (7) şi Mislav Orsic (42) au înscris pentru echipa antrenată de Zlatko Dalic, în timp ce Achraf Dari (9) a marcat golul echipei africane. 

Croaţia a reuşit o nouă performanţă importantă la Cupa Mondială, clasarea pe locul trei. Croația a repetat performanţa din anul 1998, dar și din anul 2018, când a pierdut finala cu Franţa.

Cele două echipe, Croația și Maroc, s-au mai întâlnit în faza grupelor la CM din Qatar, când scorul a fost egal, 0-0. Marocul este prima echipă arabă şi africană care a ajuns în semifinalele Cupei Mondiale.

Mai mult, selecţionerul Walid Regragui este primul antrenor arab care conduce o echipă naţională în faza eliminatorie a Cupei Mondiale. De asemenea, africanii nu au primit gol de la un adversar la ediţia din Qatar până în semifinalele competiției, singurul gol încasat până atunci fiind autogolul lui Nayef Aguerd în partida cu Canada. 

Sursa: https://www.dcnews.ro/finala-mica-croatia-maroc-cine-va-castiga-medaliile-de-bronz-la-cupa-mondiala-2022-live-score_899008.html