Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

”Clotilde Armand are o atracție fatală către festivism și bombastic!” Primarul Sectorului 1, îndemnat să pună punct: ”Singurul plan bun, demisia!”

Fostul ministru al Economiei – social-democratul Alexandru Petrescu – consideră că primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, ar trebui să demisioneze, acesta fiind, de altfel, singurul ”plan bun” pe care l-ar putea transforma în realitate.

Pornind de la scandalul CET Grivița – detalii AICI -, referindu-se și la toate controversele care au apărut după ce Piața Amzei a fost transformată, temporat, în ”hub cultural” (informații detaliate AICI), Alexandru Petrescu notează că mandatul lui Clotilde Armand este ” încremenit în planșe, planuri și un noian de probleme nerezolvate”.

Un mandat de primar încremenit în planșe, planuri și un noian de probleme nerezolvate. În timp ce societatea CET Grivița își întrerupe activitatea și lasă fără apă caldă aproximativ 20.000 apartamente din sectoarele 1 și 6, consecință directă a refuzului primarului Sectorului 1 de a supune la vot în Consiliul Local hotărârile vizând majorarea…

Citeste mai mult