Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Bulai a vorbit despre „schimbarea la față” a lui Marcel Ciolacu. Marea provocare dacă va ajunge premier / video

Alfred Bulai se referă la faptul că Marcel Ciolacu, actual lider al Partidului Social Democrat, președintele Camerei Deputaților, s-a schimbat față de Marcel Ciolacu pe care îl știam pe vremuri.

 

În opinia sociologului, se poate observa o schimbare în bine. Alfred Bulai spune că, de exemplu, social-democratul conduce PSD „mai bine și mai inteligent” decât au făcut-o alți lideri mult mai puternici decât el. 

 

„Marcel Ciolacu a ieșit mai bine decât alții din cazul Schengen. Dar are și un avantaj real deocamdată: că acum el nu este la butoane. Vom vedea ce se va întâmpla dacă se face rocada la Palatul Victoria. Dacă se mai face. Dar bănuiesc că se mai face”, a zis Alfred Bulai.

 

Marcel Ciolacu joacă mai bine decât alți politicieni, a subliniat sociologul care a mai zis: „Marcel Ciolacu a crescut foarte mult față de Marcel Ciolacu dinainte, acel Marcel Ciolacu care venise cu naivități”.

Sursa: https://www.dcnews.ro/bulai-a-vorbit-despre-schimbarea-la-fata-a-lui-marcel-ciolacu-marea-provocare-daca-va-ajunge-premier-video_899021.html