Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

BCR dă dovadă de sfidare după boicotul românilor. Nu poți să ai o asemenea reacție când ești o bancă atât de mare

BCR a transmis că doar 11 persoane fizice și o companie și-au închis conturile. Această bancă are 2,8 milioane de clienți persoane fizice. În orice caz,  reprezentanții BCR au mai transmis că boicotul nu este o măsură înțeleaptă, dovadă că deși spun că doar 11 persoane fizice și o companie și-au închis conturile, nu sunt foarte „comozi” cu protestul românilor după ce Austria s-a opus aderării României în Schengen.

 

90% dintre români au banii la băncile austriece

 

Băncile austriece vor face tot ce le stă în putință pentru a-și păstra clienții, mai ales că 90% dintre români au banii la băncile austriece. În orice caz, din declarația transmisă de BCR prin care spune că „11 persoane fizice și o companie și-au retras banii”, sugerând că proporția este foarte mică, în total fiind aproape 3 milioane de clienți, arată aroganță și ne întrebăm dacă nu ar trebui ca fiecare client să conteze.

Chiar dacă există doar o persoană care se retrage, pentru orice bancă ar trebui să fie un semnal de alarmă. Și de ce dacă vorbim de un număr atât de mic de oameni, BCR simte nevoia să iasă în față și să transmită câți oameni și-au închis conturile? BCR vrea să sugereze că 11 persoane fizice nu au impact foarte mare, dar totuși, dacă pe viitor se mai gândește să plece cineva, să se gândească de două ori pentru că nu doar BCR va pierde, ci și persoana care pleacă.

Sursa: https://www.dcnews.ro/bcr-da-dovada-de-sfidare-dupa-boicotul-romanilor-nu-poti-sa-ai-o-asemenea-reactie-cand-esti-o-banca-atat-de-mare_899013.html